IltalehtiIltalehti: Bolt ei saanut suomalaisuimarin puhelinnumeroa Suomalaisuimari Jenna Laukkanen ei lämmennyt maailman nopeimman juoksijan Usain Boltin lähestymiselle, kertoo Iltalehti. Olympialaisten avajaisissa Bolt ja 17-vuotias Laukkanen olivat päätyneet samaan kuvaan, ja Bolt oli ryhtynyt flirttailemaan.
www.hs.fi/urheilu/Iltalehti+Bolt+ei+saanut+suomalaisuimarin+puhelinnumeroa/a1305588320973

Värikäs, monipuolinen, helppolukuinen ja runsas. Mielenkiintoisia juttuja julkkiksista, mukavia tarinoita ihan tavallisista suomalaisista.
www.lehtipiste.fi/fi/sanomalehdet/101801/Iltalehti+Ilona/

Iltalehti: Altiakin maksoi johdolle taloon jäämisestä Myös valtion juomayhtiö Altia on maksanut johtajilleen korvauksia yhtiöön jäämisestä, kertoi Iltalehti. Lehden tietojen mukaan Altia maksoi 25 avainhenkilölle kesällä 2007 yhteensä 255000 euron bonukset, jotta he sitoutuivat jäämään yhtiöön vielä seuraavaan kesään asti.
www.3t.fi/artikkeli/uutiset/tyoelama/iltalehti_altiakin_maksoi_johdolle_taloon_jaamisesta

Iltalehti.fi: Uimari Jenna Laukkanen antoi pakit Usain Boltille ontoon olympialaisiin Suomen joukkueeseen valittu Jenna Laukkanen aloitti uimarina Kuhmon Kiva uintiseurassa. nykyisin hän asuu Sotkamossa ja edustaa sotkamolaista uimaseuraa. Lontoon olympialaisissa Suomen joukkueessa on yksi Kuhmossa syntynyt urheilija. Suomen olympiajoukkueen 17-vuotias uimari Jenna Laukkanen on syntynyt Kuhmossa, mutta asuu Sotkamossa.
www.kuhmolainen.fi/Urheilu/1194758111360/artikkeli/iltalehtifi+uimari+jenna+laukkanen+antoi+pakit+usain+boltille.html

Iltalehti: Matikaisella ei ole sopimusta Omskin kanssa Iltalehden tietojen mukaan Petri Matikaisella on voimassa oleva sopimus ainoastaan HIFK:n kanssa. Kuva: Lehtikuva / Jarno Mela Jääkiekkovalmentaja Petri Matikaisella ei Iltalehden mukaan ole sopimusta KHL-seura Avangard Omskin kanssa. Iltalehden luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Matikaisella on voimassa oleva sopimus ainoastaan HIFK:n kanssa.
www.kp24.fi/uutiset/310572/Iltalehti-Matikaisella-ei-ole-sopimusta-Omskin-kanssa

Jääkiekkovalmentaja Petri Matikaisella ei Iltalehden mukaan ole sopimusta KHL-seura Avangard Omskin kanssa. Iltalehden luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Matikaisella on voimassa oleva sopimus ainoastaan HIFK:n kanssa. Omsk kertoi viime viikolla, että Matikainen ja maalivahtivalmentaja Pasi Nurminen ovat tehneet seuran kanssa kolmivuotiset sopimukset. Matikainen, Nurminen ja ex-puolustaja Santeri Heiskanen matkustivat Omskiin tutustumaan seuraan.
www.pohjalainen.fi/urheilu/iltalehti-matikaisella-ei-ole-sopimusta-omskin-kanssa-1.1229231

Iltalehti: Matikaisella ei ole sopimusta Omskin kanssa Jääkiekkovalmentaja Petri Matikaisella ei Iltalehden mukaan ole sopimusta KHL-seura Avangard Omskin kanssa. Iltalehden luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan Matikaisella on voimassa oleva sopimus ainoastaan HIFK:n kanssa.
www.kaleva.fi/urheilu/iltalehti-matikaisella-ei-ole-sopimusta-omskin-kanssa/600439/